Header Ads

"Not All Men Are Trash". Lelaki Ini Buktikan Masih Wujud Lelaki Yang Bertanggungjawab.
Pasangan suami isteri ini ditimpa dugaan besar dalam hidup apabila insan bernama Nurliyana menghadapi penyakit Teroid iaitu satu kelenjar di bahagian depan leher dan menjaga beberapa fungsi utama badan. Pastinya banyak pengorbanan telah dilakukan oleh Taufiq demi ingin melihat isterinya sembuh. Sifat yang ada pada Taufiq ini juga membuktikan bahawa bukan semua lelaki ‘tidak berguna’.


Apa membuatkan orang ramai terharu adalah Taufiq sanggup menjaga isterinya yang sakit dan jalankan tanggungjawab sebagai seorang suami.Nurliyana dan suami, Taufiq juga sering muncul di kaca televisyen untuk berkongsi mengenai penyakit kronik dialami.

Apakah penyakit yang dialami Nurliyana?Tahu mengenai penyakit sebelum berkahwin, tetapi sedia menerima & ingin menjaganya.

Sifat yang ada pada Taufiq membuktikan masih wujud lagi lelaki berhati mulia dan sanggup senang serta susah bersama walau dalam apa jua keadaan.Tweet lelaki bernama Ayim ini juga telah mendapat lebih 21k Retweet dimana dia menjadikan suami Nurliyana sebagai lelaki/suami yang boleh dijadikan contoh kepada orang ramai disana terutama sekali pada kaum lelaki.

Sumber : Twitter Ayim
No comments

Powered by Blogger.