Header Ads

"I Nak Panggil Intan,I Nak Tolong Dia" - Puteri Sarah Turut Bantu Intan Selepas Becerai Rezeki Mencurah-curah.




Selepas episod duka yang dilalui bekas madu Izreen Azminda, nampaknya rezeki Intan Liana Saleh semakin mencurah-curah.
Sebelum ini Datuk Seri Aliff Syukri, kali ini aktres Puteri Sarah Liyana, 33 pula tampil membantu.

Menurut Sarah, dia terpanggil untuk membantu wanita berkenaan dan telah meluahkan hasrat tersebut kepada suaminya, Syamsul Yusof.

Melalui Instagram, Sarah ada berkongsi tentang pertemuannya dengan Intan.

Sarah juga dapat melihat Intan seperti dirinya yang sentiasa membawa anak ke mana sahaja dia pergi.

"Intan pun macam Sarah sentiasa bawa anak ke mana-mana saja. Kesian tengok Ariq melekat dengan bonda dia lepas itu kejap-kejap menangis sejak kes tu terjadi," katanya.

Sarah juga turut memberi kata-kata nasihat dan dorongan kepada kaum wanita supaya berdikari.Mulia sungguh hati Sarah membantu Intan. Diharap agar urusan kedua-duanya sentiasa dipermudahkan Tuhan. 

"First time jumpe @__iiiintan.saleh pemalu orgnye. Intan pon segan2 dgn sarah but sarah kata jangan segan 😁 i nampak je garang😝 Masa mula2 tahu pasal intan, sarah bgtau husband ‘sayang kesian intan. I nak shoot videoclip. I nak panggil intan ‘. I nak tolong die, sape lagi nak faham kalau bukan kaum wanita sendiri’ . Minta @ena1611 carikan jugak number intan nak photoshoot. Dah jumpe, intan pun macam sarah sentiasa bawa anak ke mana2 je. Kesian tengok Ariq melekat dengan bonda die pastu kejap2 menangis sejak kes tu terjadi. Syaikhul nak kawan tapi abang tak pandai kawan lagi πŸ€ͺ
. .
Intan you are a very strong woman. Kami semua yg panggil photoshoot ni are just your stepping stones. But u must be independent urself in order for u to move forward. In sha Allah ade rezeki tu untuk intan. Let this be a lesson to all u women out there, sedikit sebanyak kita kena juga be independent πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 woman, we need to start acting like ladies again !!
#womanempoweringwoman






Sumber : Instagram Puteri Sarah
FACEBOOK KIM SKIN


No comments

Powered by Blogger.