Header Ads

'Tak Salah Nak Cium.Tapi Kita Islam,Tak Manis Tunjuk' - Eina Azman Dan Suami Dikecam Netizen.
Namakan sahaja pelbagai barangan mewah seperti vertu, dan sebagainya semua telah dimiliki pelakon ini.Umum mengetahui bahawa Datin Paduka Eina Azman sekeluarga sememangnya suka berfesyen dan membeli belah pelbagai barangan mewah dan tidak terkecuali melancong.

Terbaru Eina sekeluarga telah bercuti ke kota romantis iaitu di Venice, Itali. Melihatkan gambar yang telah dimuat naik Eina di Instagramnya pasti akan membuatkan anda berasa cemburu dan teruja untuk berada di sana yang sememangnya terkenal dengan seni dan keindahannya.

Namun,pelbagai gambar yang dimuatnaik.Seperti yang dijangka, gambar tersebut mula dipenuhi komen – komen dari netizen yang menganggap ianya seperti yang sesuatu yang tidak manis untuk diperlihatkan pada umum.

Bagaimanapun, Timbul pula kontroversi dimana salah satu gambar tersebut telah melihatkan Eina dan suaminya bercumbu di atas sebuah gondola.

Nasihat kami mungkin gambar tersebut wajar disimpan untuk koleksi peribadi. Mungkin ada benarnya kerana terdahulu terdapat beberapa artis turut terpalit isu yang sama.
Sumber : Instagram Eina Azman.

FACEBOOK KIM SKIN
No comments

Powered by Blogger.