Header Ads

'Siap Ajak Jantan Tinggal Rumah Sewa Dia' - Wanita Ini Dedah Bukti Tentang Fatin Afeefa




Aduh terkejut baca sebuah luahan hati seorang isteri yang kecewa kerana seorang pelakon telah menganggu rumah tangganya.

Malah, lebih memeranjatkan, sekeping gambar bercium pelakon tersebut bersama ‘suami’ individu ini turut didedahkan.

Menurut wanita ini, dia meminta jasa baik orang ramai untuk melaporkan isu ini kepada Jabatan Agama Islam kerana pelakon ini sering mengajak suaminya untuk tidur bersama di rumah sewanya yang terletak di USJ.

Malah, wanita ini juga berkata dia ada menyimpan semua bukti yang menunjukan pelakon ini memang berniat merampas suaminya.

Haaaa mesti korang tertanya-tanya kan siapakah pelakon yang dimaksudkan?

Menurut wanita yang menggunakan nama Hanna Marie, pelakon yang dimaksudkan itu adalah Fatin Afeefa yang juga merupakan bekas isteri kepada pelakon Adam Shahz.

Tidak selesai lagi isu kes dituduh membomohkan bekas suaminya, kali ini Fatin berhadapan dengan kontroversi sekali lagi apabila isteri kepada ‘pasangannya’ itu mula mendedahkan segalanya.

Melalui Twitter, wanita ini memberitahu dia masih isteri yang sah kepada lelaki tersebut.

“Masih lah. Kalau dah divorced I tak nak ambil tahu pun. Ikena belasah teruk sebab memang betul diorang makan dadah.

“I Cuma ada message Fatin tu je tapi memang lama suami I tak balik rumah selepas dia belasah i. Awal bulan Deb je dia balik rumah,” jelas Hanna di Twitter menjawab segala persoalan yang diajukan oleh netizen.




















Malah, isteri yang mempunyai 3 orang anak ini dia telah beberapa kali memberi amaran kepada Fatin untuk jangan hubungi suaminya lagi.

Namun, Fatin menjawab telah block nombor suaminya di whatsapp untuk berhubung. Namun mengikut naluri seorang isteri, Hanna merasakan banyak lagi cara lain mereka boleh berhubung dan akhirnya terjawab apabila Fatin mengaku masih menjalinkan hubungan dengan suaminya.

Dalam pada itu, wanita ini turut berani mention Fatin di Twitter dan memerli pelakon tersebut…

Menurutnya lagi, Fatin juga pernah meluahkan isi hatinya kepada suami Hanna dengan mengucapkan perkataan ‘I Love You’.

Tidak terhenti di situ. Hanna turut membocorkan rahsia, Fatin sering mengajak suaminya untuk ke rumah sewa untuk melakukan perbuatan terkutuk itu.

Malah, Hanna turut mendedahkan print screen perbualannya bersama fatin.

Bagaimanapun setelah kisah ini menjadi viral Fatin kelihatan mengambil tindakan untuk privetkan akaun Twitternya. Namun beberapa individu perasan Fatin ada muat naik satu tweet berbunyi “akhirnya, hanya mereka berdua” dan diakhiri dengan emoticon bentuk hati.

Namun adakah ia ada kene mengena? atau ia hanya sekadar kebetulan? Hanya Fatin sahaja yang tahu. Apapun percaya, Fatin sahaja yang tahu cerita sebenar dan harap Fatin dapat memberi penjelasan tentang isu ini.

Sebelum ini juga, Fatin pernah menafikan gambar wanita bercium itu adalah dirinya malah, dia pernah berkata Instagramnya juga pernah digodam.








Sumber ; Twitter


FACEBOOK KIM SKIN


No comments

Powered by Blogger.