Header Ads

Perhh!! Kacak Macam Enrique Iglesias Anak Azah Aziz Ni, Perempuan Boleh Pecah Ovari Tengoknya.




Mungkin ada di antara kita yang masih mengenali siapakah Azah Aziz dan mungkin juga yang agak cluless siapakah wanita ini, Azah merupakan seorang pelakon yang terkenal di era 90an.

Antara filem yang pernah dilakonkan olehnya ialah Cinta Korprat bersama Azhar Sualiman dan Rusdi Ramli.

Namun, selepas berkahwin bersama jejaka pilihannya, Daud Leroy Abdullah Azah telah pindah dan menetap di Montreal, Canada sehingga ke hari ini.

Jika di kira, Azah telah meninggalkan dunia lakonan lebih dari 19 tahu.

Namun baru-baru ini namanya dipetik oleh netizen gara-gara anak terunanya.

Kalau korang nak tahu, melalui proses perkahwinan itu, Azah telah dikurniakan 3 orang anak lelaki, Aaron, 22, Brian, 15 dan Justin 12 tahun.

Apa yang menjadi perbualan hangat di kalangan netizen adalah anak pertama pelakon ini yang dikatakan sama kacak seperti Enrique Iglesias!

Pergh memang betul pun, MH tak tipu, memang kacak sama seperti bapanya dan tidak hairanlah mengapa dia kelihatan sempurna, tengok sahaja ibunya. Mana tak tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi bukan?









Sedar anaknya mendapat perhatian ramai, Azah tercuit membaca artikel mengenai anaknya dan bergurau sesiapa yang mahu jadikan anaknya sebagai model, namun jika untuk jadi sebagai pelakon, dia meminta tunggu sehingga anaknya fasih berbahasa melayu.

Siapalah agaknye admin yg masukkan gmr Aaron dlm Buletingempak ni yee, tetiba famous lakk anak aku😆 oklahhh nanti kita pos dia Kat m’sia ,somewhere in July, sesiapa nak booked modelling atau acting bolehlahhh 🤣 acting tu Kena belajar fasih bahasa dulu lahhh kannn 😁😃😆😎💋






Sumber :  instagram Azah Montreal
FACEBOOK KIM SKIN



No comments

Powered by Blogger.