Header Ads

Geram Je Tengok! 10 Gambar Unik Anak Nora Danish Buat Korang Tertarik,Jadi Harry Potter Pun Ada.
Nora dan Nedim berkahwin pada 30 Mac tahun lalu dan ini merupakan perkahwinan kedua buat mereka.Nora sebelum ini pernah berkahwin dengan Rizal Ashram Ramli dan mempunyai seorang anak iaitu Putra Rayqal Ramli Rizal Ashram yang kini berusia sembilan tahun.

Mengabadikan momen kelahiran hingga perkembangan bayi pasti sering dilakukan para ibu bapa. Tren foto ‘newborn baby’ ketika ini sudah menjadi kegilaan pada ibu bapa yang baru menimang cahaya mata.

Difahamkan bayi yang baru berusia beberapa hari biasanya masih mudah ‘dibentuk’ sesuai keinginan jurugambar. ‘Newborn baby’ fotografi sudah menjadi tren artis dunia. Begitu juga dengan artis Malaysia. Mereka tidak mahu ketinggalan momen untuk mengabadikan anak mereka yang baru berusia beberapa hari dalam foto tema ‘newborn baby’.

Pada 22 Februari yang lalu pelakon Nora Danish baru saja melahirkan anak keduanya yang diberi nama Mohamed Neqayl.Putra kecil pasangan Nora dan Nedim baru berusia dua minggu sudah pun melakukan 'newborn photoshoot' dengan berbagai pose.comel sangat ni!

Dah macam dalam filem Harry Potter pula. Yang pastinya dilakukan ketika dia sedang terlelap. Geram je tengok!

Pelbagai aksi yang di tangkap.Aksi sedang menunggu ikan ketika memancing pun ada.Lagak bergaya seperti watak Jack Sparrow dalam filem Pirates of the Caribbean.Lagak seperti Chef pun ada. Memang lucu kalau di tengokkan.


Sumber : Instagram Nora Danish
No comments

Powered by Blogger.