Header Ads

Tunjuk Surat Nikah, Ibu Tiri Bagi Amaran Kepada Nedim Nazri Aziz.
Datuk Seri Mohamed Nazri Aziz dan Datin Seri Haflin Saiful Azhar mengenai suatu isu sehingga Haflin dikatakan telah menjadi mangsa buli siber yang dipercayai angkara Nedim. Kecoh seketika mengenai perselisihan faham antara 3 beranak ini, Menteri Pelancongan dan Kebudayaan.

“Isteri saya telah menjadi mangsa buli siber. Saya tidak tahu tujuan dia melakukan perkara itu. Kena tanya dia sendiri. Isteri saya ini pangkat ibu kepada dia, kenapa dia buat begitu? Dia sendiri ada anak tiri, adakah anak tiri dia buat macam tu kepada dia?"

Baru-baru ini Haflin telah memuat naik kenyataan di Instagramnya dan turut mencabar anak tirinya itu untuk bertemu dengan bapanya di Pusat Pelancong Malaysia bagi menyelesaikan kemelut di antara mereka.

“@Boss_ned (Nedim), bapa kamu nak kamu tahu bahawa dia tidak kisah dengan siapa kamu berkahwin, ia adalah kehidupan kamu dan dia hanya ingin kamu gembira. Bapa kamu nak kamu tahu bahawa dia tidak kisah apa yang kamu fikirkan tentang perkahwinannya dengan saya. Kamu mahu pengesahan, hubungi bapa kamu sekarang, saya akan jawab panggilan dan serahkan kepada dia,”

Bagaimanapun,di instagram Haflin turut memuat naik surat deklarasi perkahwinannya dengan Nazri bagi membuktikan perkahwinan mereka adalah sah disisi undang-undang.

Sumber : Instagram Ds Haflin.

FACEBOOK KIM SKINNo comments

Powered by Blogger.