Header Ads

'Muka Macam Mayat Jadian, Datin Ciplak Hati Busuk' - Datin Rebecca Berang Di Instagram.
Cerita mengenai pelakon manis, Datin Rebecca Nur Al Islam sudah agak jarang meniti dibibir peminat seni tanah air sejak empat tahun kebelakangan ini. Datin Rabecca pernah membawa pelbagai watak dalam lebih kurang 50 buah drama dan kebanyakkannya diberi peluang untuk memegang watak utama.

Terbaru, Datin Rabecca memuatnaik kepingan nota yang meluahkan rasa marahnya kepada seorang lagi datin yang digelarkan sebagai ‘datin ciplak’.

Datin Rebecca meminta ‘datin ciplak’ yang disifatkan sebagai penakut tersebut datang berjumpa sekiranya tidak berpuas hati. Bukan dengan cara memerli dalam laman Instagram semata-mata.

Boleh tahan juga mesej-mesej yang ditinggalkan oleh peminat dan pengikut Rebecca yang mendakwa pelbagai pendedahan dan perlakuan datin tersebut sebelum ini.
Berang dengan perkara itu juga, Rebecca turut meluahkan perasaan dan menyatakan bahawa datin muda ciplak berkenaan umpama mayat jadian. Anda tahu siapa yang Rebecca maksudkan? Semoga episod ini berkahir dengan penamat yang baik hendaknya.Kredit : rebeccanuralislamahmad

FACEBOOK KIM SKIN


No comments

Powered by Blogger.