Header Ads

Gambar Aksi Panas Cium Mulut Faliq & Chryseis Anak Taukeh Berjaya Tersebar...
Faliq merupakan Naib Pengerusi Eksekutif dan Pengarah Urusan Naza TTDI Sdn. Bhd sementara Chryseis yang berkelulusan Ijazah Seni Liberal Kajian Antarabangsa di Universiti Waseda, Tokyo merupakan Ketua Pengawai Eksekutif Berjaya Times Square.

Baru-baru ini di media sosial tersebarnya teka-teki kisah percintaan mereka.Pewaris empayar perniagaan tersebar di negara ini,SM Faliq Nasimuddin dan Chryseis Tan telah selmat diijab kabulkan.

Lebih menarik lagi, selepas mereka diijab kabul, pasangan ini muncul dengan persalinan tradisi Cina yang cukup memukau.Pasangan ini selamat disatukan dalam sebuah majlis tertutup di resort The Chateau, Bukit Tinggi di Bentong, Pahang.

Bagaimanapun,Ia diperkenalkan sewaktu Dinasti Ching. Ia adalah pakaian tradisional kepada Orang Manchu.Faliq mengenakan pakaian Samfoo iaitu pakai tradisional dipakai oleh lelaki berketurunan Cina. Pakaian tradisional ini bukan pakaian tradisional kaum Cina.Manakala, Chryseis Tan mengenakan busana Cheongsam atau disebut juga Qipao merupakan pakaian wanita dengan corak bangsa Tionghoa.

Lebih menarik lagi di majlis tersebut,Tindakan itu mendapat kecaman kerana ianya dikatakan tidak patut dipertontonkan kepada umum apatah lagi disaksikan dalam media sosial.Segelintir netizen turut menyifatkan pasangan itu tidak menghormati sensitiviti sebagai seorang yang beragama Islam.


FACEBOOK KIM SKIN


No comments

Powered by Blogger.