Header Ads

'I'm Just One Call Away' - Foto Dah Gambarkan Emma Maembong Dah Jatuh Cinta dengan Alvin Chong?




Makin lama makin sweet pula tengok kedua-dua pelakon ,Alvin Chong dan Emma Maembong ni.Ada apa-apa ke?

Baru-baru ini Alvin baru sahaja menyambut hari lahirnya ke-27 pada 23 Januari lalu,tapi apa yang menarik perhatian adalah ucapan penuh 'bersemut' Alvin kepada Emma menerusi laman Instagramnya.

Tapi apa yang pelik adalah yang sambut 'birthday' Alvin,tapi kenapa pulak Emma yang dapat ucapan 'sweet' ni?Kalau sesiapa yang dapat ;appreciation post' macam ni,memang boleh cair habis.Romantik jugak ya Alvin ni.

"Rasanya, dia (Emma) belum bersedia masa saya ambil gambar ni tapi siapa kisah? Janji saya suka.

"Terima kasih sambut 'birthday' saya walaupun terlewat.Dia merupakan salah satu teman rapat dalam industri.Semoga kekal ceria dan jaga diri daripada disakiti.

"Jangan lupa,'i'm just one call away', tulisnya di laman Instagram miliknya.

Malahan,Emma atau nama sebenarnya,Fatimah Rohani Ismail,26 tahun turut memuat naik video sambutan 'birthday' Alvin tersebut di laman instagram miliknya.



"Anda tahu seseorang itu istimewa buat anda bila walaupun sudah lama tidak berbual kerana masing-masing sibuk tapi bila dah mula bercakap,seolah-olah tak pernah 'berpisah',boleh bergelak ketawa sampai pecah perut.

"Susah nak jumpa 'connection begini.Jadi,kalau korang ada jumpa insan istimewa seperti ini dalam hidup,jangan biarkan ia pergi.

"Semoga persahabatan kita kekal selamanya Alvin,lagi satu..terima kasih baby pus,'bithday' awak tapi saya yang dapat hadiah."tulisnya.

Perkongsian mereka berdua ini mendapat respon positif daripada peminat yang rata-rata mahukan kedua-duanya bercinta.Sesiapa yang baca ini boleh dapat 'diabetes' kot.


FACEBOOK KIM SKIN



No comments

Powered by Blogger.