Header Ads

'Babi Lah Kau Ni,Tak Habis Jahanamkan Hidup Aku' - Main Sihir,Adam Shahz Begang Dengan Bekas Isteri.
Berdasarkan beberapa tweet miliknya,dari pelakon filem juvana ini dikatakan mengamuk di laman Twitter miliknya semalam,Adam Shahz.Seolah mempunyai masalah peribadi dengan bekas isteri yang dikatakan dirinya telah dibomoh.

Apa sudah berlaku antara Adam Shahz dan bekas isteri? Dia turut mendakwa bahawa bekas isteri berlaku curang tanpa pengetahuan Adam selama ini.Bahaya kalau sudah melibatkan bomoh ini.

Namun,dia juga turut kesal dengan tindakan bekas isteri yang sering melemparkan fitnah terhadap dirinya. Adam telah menerima laporan polis yang menyatakan dia menggangu bekas isteri.

Malah, dia turut kesal apabila bekas isteri tidak mengaku salah dan berpura-pura kelihatan seolah mangsa keadaan.Pelakon ini memberi amaran kepada bekas isterinya untuk menghentikan segala fitnah yang telah dilemparkan.


Bagaimanapun,dia juga memebri peringatan agar bekas isteri tidak mengganggu Adam dan keluarganya lagi.Adam juga turut akui bahawa dia masih lagi menyimpan segala mesej bersama bekas isteri.Kemungkinan mesej tersebut boleh dijadikan bahan bukti dalam kes mereka.

Sumber : Twitter Adam Shahz.

FACEBOOK KIM SKIN


No comments

Powered by Blogger.