Header Ads

'Ini Melibatkan Skandal Azmin Ali Seks Dengan Isteri Orang' - Tuduhan Tersebut Buat Azwan Ali Begang.
Terbaru Azwan Ali membuat laporan polis terhadap abangnya sendiri dan juga Menteri Besar Selangor. Azmin Ali berikutan dari sebuah artikel blog yang mendedahkan kontroversi seks abangnya.

“Saya buat laporan polis ini kerana kes ini perlu dibersihkan apatah lagi melibatkan nama Azmin Ali dan isterinya. Ini maruah seorang pemimpin, ini bukan skandal seks artis tetapi skandal seks pemimpin nombor satu Selangor.”

“Saya tak tuduh dia (Azmin) buat skandal seks tetapi laporan polis saya hari ini menjurus kepada dua spesifikasi iaitu kepada tertuduh dan yang membuat tuduhan (blog terbabit),” kata Azwan kepada wartawan.

Namun di laporan Malaysiakini,Laporan polis tampil dibuat setelah Azwan mencabar individu yang membuat tuduhan tersebut.Termasuk isteri orang yang dikaitkan dengan Azmin.Ata prinsip berani kerana benar membuatkan Azwan berkata kehadiran beliau hari ini bukanlah keran kasih sayangnya kepada Azmin.

“Kalau betul ada bukti sila ke depan sebab kita nak keadilan dan juga saya cabar isteri orang itu untuk bersemuka dengan saya, apa masalah kau,” kata Azwan

 

Sumber : Sinar Harian dan Malaysiakini

FACEBOOK HERBAL RIMBA


No comments

Powered by Blogger.