Header Ads

'Fadzil Tidur Malam Tidak Lena Fikir Isu Farid' - Yana Samsudin Luah Rasa Hati Tentang Kesihatan Fadzil.
PELAKON Yana Samsudin memberitahu dia dan suami iaitu Fadzil Zahari hanya bertemu beberapa minit sehari sepanjang menguruskan kes membabitkan Datuk Farid Kamil.

Menurut Yana, 34, suaminya itu terlalu sibuk menyelesaikan isu berkenaan sehinggakan dia hanya berhubung menerusi telefon.

"Saya boleh kata, suami paling sibuk menguruskan hal itu. Awal pagi dia keluar dan lewat malam baru balik, sampai tak sempat nak berborak panjang.

"Fadzil mengambil tanggungjawab menguruskan kes abangnya sampaikan tidur malam dia tak henti-henti memikirkan keselamatan Farid.

"Oleh sebab itu, saya ada memuat naik status memberi sokongan kepada suami di Instagram dengan harapan supaya dia tidak rasa tertekan," katanya kepada mStar Online.

Yana ditemui semasa Media Prima TV screenings 2018 yang berlangsung di Hotel Majestic, Kuala Lumpur.

Terdahulu, Farid Kamil yang juga merupakan abang kepada Fadzil ditahan polis berhubung kes menyerang anggota polis dan orang awam di Balai Polis Trafik Kota Damansara pada 11 Januari

Sementara itu, bertanya tentang abang iparnya itu, Yana berkata, Farid tidak pernah berkelakuan pelik sepanjang mengenali pelakon itu.Malah, mereka sekeluarga terkejut dan tidak menyangka Farid melakukan sesuatu di luar kawalan.

"Sejujurnya, kami dah macam adik beradik kerana pernah bekerja dan bernaung di bawah pengurusan sama semasa bergelar pelakon dahulu

"Bila terjadi kes ini, kami semua terkejut dan tertanya-tanya apa sebenarnya yang berlaku kerana seperti ada sesuatu yang tak kena," ujarnya.


Bagaimanapun, Yana  menganggap ada hikmah disebalik kejadian berkenaan.Katanya, mereka sekeluarga menerima ujian hidup yang sudah ditentukan itu dan berharap ia turut menjadi teladan kepada semua.FAC

"Kami semua terima ujian ini dan pasti ada hikmah disebalik apa yang telah berlaku.

"Hikmah itu bukan pada dia sahaja tapi kita semua kerana kejadian ini mengajar banyak mengenai kehidupan. Yang baik kita jadikan tauladan dan buruk kita jadikan sempadan," katanya."

Sumber : Mstar Online.

FACEBOOK HERBAL RIMBA


No comments

Powered by Blogger.