Header Ads

Apa Punca Ni? Fathia Latiff Dan Caprice Bergaduh Di Instagram.
Terbaru Fathia latiff telah bergaduh besar pula dengan Caprice di instagram.Semua terjadi apabila Caprice telah menyelarkan tindakan Fathia yang kononnya melakukan provokasi terhadap video Iqram Dinzly.

Namun,Caprice yang terkenal dengan video-video berkongsi pandangannya di Instagram memberitahu Fathia tidak sewajarnya melakukan perkara tersebut kerana isu masalah mental ini tidak boleh dibawa main.

Bagaimanapun,Fathia enggan mengambil nasihat yang diberikan dan mula mengungkit sejarah lama.bukan itu sahaja,Ada juga beberapa video Caprice yang Fathia kelihatan 'menyerang' ruangan komen dan meminta Caprice untuk berhenti melakukan apa yang sedang dilakukannya sekrang mengulas isu-isu yang hangat diperkatakan.

A post shared by Caprice (@capriceofficial) on
Tambahan,Fathia juga memberitahu supaya Caprice tidak memuat naik video dan menyuruh Caprice berhati-hatu dan jaga sensitiviti orang lain juga,jika tidak dia sama seerti orang lain yang hanya tahu menghentam.


Walaubagaimanpun Caprice tidak berdiam diri dan sentiasa memberi kata-kata 'pedas' kepada pelakon tersebut.Dari pemerhatian pergaduhan tersebut bukan sahaja menarik perhatian netizen tetapi juga dalam kalangan selebriti.
A post shared by Caprice (@capriceofficial) on


Rata-rata mereka memberi kata-kata positif dan meminta kedua-dua mereka untuk tidak bergaduh seperti ini.Antaranya seprti Lisa Surihani.

A post shared by Caprice (@capriceofficial) on


Sumber : Instagram Caprice.

FACEBOOK HERBAL RIMBA


No comments

Powered by Blogger.