Header Ads

Lupakan HH, Joy Revfa Sudah Ada Pengganti Baru, Siapakah MR. J?
Boleh dipanggil salah satu perpisahan artis paling kontroversi tahun ini, kes penceraian Hafiz Hamidun dan Joy Revfa memang buat satu Malaysia kecoh.

Perkahwinan yang hanya bertahan beberapa bulan ini sahaja akhirnya runtuh selepas Hafiz melafazkan cerai talak satu pada 25 Oktober lepas.

Baru-baru ini di Instagram, Joy yang juga merupakan seorang usahawan kosmetik telah memuat naik satu gambar jambangan bunga.


Kalau dulu ada HH yang merujuk kepada Hafiz Hamidun, nampaknya sekarang Joy dah ada Mr J. Siapa agaknya gerangan Mr. J tu kan?

Kapsyennya, "Daripada awak selalu hantar pada saya benda ni, lebih baik awak hantar durian. Durian lagi mahal dari bunga ni. Kenyang pun kenyang. Anyway thanks MrJ yg selalu sudi hantar roses ni ya. Sesusah je."


Gayanya macam sedang dilamun cinta. Komen pula dipenuhi dengan pengikutnya yang sentiasa mendoakan kebahagian jika benar Joy sudah mendapat pengganti.

Setakat ini Joy tak ada pula nak dedahkan siapa sebenarnya kekasih baharunya. Sama-samalah kita doakan yang terbaik. Semoga Joy menemui kebahagiaan yang dicari selama ini. - www.kakishare.tv

FACEBOOK HERBAL RIMBA


No comments

Powered by Blogger.