Header Ads

"Lebih Baik Padam Gambar Ni,Nanti Viral Hangat" - Netizen Tegur Fasha Sandha Tersalah Pegang.
Tindaakan Fasha memuat naik gambar bersama pelakon senior Jasmin Hamid menimbulkan pelbagai kerisauan dikalangan pengikutnya.Fasha yang secara tidak sengaja terhalakan tanggan di bahagian tertentu membuatkan ramai 'mata-mata nakal' terbuka luas.

Bagaimanapun,ramai tahu tidak mungkin kepada dua orang anak ini dengan sengaja memuat naik gambar sebegitu.Rata-rata mengagak pelakon ini terlepas pandang bahagian tangannya dan meminta pelakon ini dengan segera memadam gambar tersebut sebelum isu lain yang timbul.


Walaupun ramai yang begitu perihatin dengan nama baik Fasha,Namun ada juga beberapa individu yang tidak bertanggungjawab mengambil kesempatan ke atas apa yang berlaku dengan melemparkan kata-kata kurang sedap untuk didengari.

Rata-rata pengikutnya meminta Fasha untuk lebih berhati-hati muat naik gambar kerana ada pihak viralkan gambar tersebut.Tetapi ada benar kata netizen,mungkin selepas ini orang ramai perlu lebih berhati-hati ketika muat naik gambar di media sosial. Sumber : Instagram Fasha Sandha.

FACEBOOK HERBAL RIMBA


No comments

Powered by Blogger.