Header Ads

Gurauan Kasar Shahiezy Sam Dan Syatila Buat Netizen Begang.Baru-baru ini Sam dan Zizan telah dijemput ke program Meletop untuk mempromosikan Filem Televisyen (FTV) Bbaby Bro yang telah ditayangkan di Astro First.Nampaknya isu hadiah Zizan untuk anak Shahiesy Sam menjadi perbualan hangat netizen,Seperti yang kita tahu.

Namun,dihujung segmen mereka,Zizan dengan gembiranya ingin menyampaikan hadiah istimewa buat anak lelaki Sam iaitu sepasang kasut yang dibeli di luar negara.

Bagaimanapun dengan cara gurauan,Sam berterima kasih dan memberitahu dia sendiri sudah miliki kasut itu.Lalu dengan spontan terus mencampaknya ke lantai.Dalam keadaan Zizan tergamam dan terkejut,Nabil segera mengutip kasut tersebut dan memegangnya.

Rata-rata mengecam tindakan pelakon tersebut dan menyifatkan itu sebagai satu gurauan kasar dan nampak tidak bagus untuk dilihat.ramai juga memahami Sam hanya bergurau kerana selepas kejadian itu,Sam segera memeluk Zizan sebagai tanda hanya bergurau.

Namun,Syatila memberi respond terhadap pemberian Zizan membuatkan ramai tidak boleh menerima.Jika dilihat semula video tersebut sewaktu Zizan menunjukan kasut pemberiannya.Syatila telah mengeluarkan kenyataan kononnya dia sudah miliki kasut sebegitu.


Bagi netizen cara respond dan bahasa Syatila agak keterlaluan dan Syatila sepatutnya cuba menjaga hati Zizan yang berusaha untuk hadiahkan anaknya sepasang kasut.


-www.kakishare.tv

FACEBOOK HERBAL RIMBA


No comments

Powered by Blogger.