Header Ads

Afifah Nasir Mahu Move On Ke Hadapan Tanpa Pedulikan Orang.



Pelakon baru yang menonjak naik Afifah Nasir yang terpalit dengan kontroversi melanda baru-baru ini.Sekali lagi mendapat perhatian netizen apabila dikatakan dia telah memerli isteri kepada Aliff Aziz berhubung dengan pemakaian.Namun dengan kejadian itu dia telah meminta maaf kepada Bella dan tidak bermaksud untuk memerli pasangan itu.

“Dah selesai pun, saya dah minta maaf pada Bella melalui whatsapp kami bercakap di situ, so okaylah tak ada apa pun, pasal baju tu saya whatsapp dia personally minta maaf sekiranya dia terasa ke apa, dia cakap okay dan tak ada apa pun,” katanya yang ditemui di majlis sidang media Anugerah Skrin (ASK 2017).

“I don’t care what people nak cakap apa-apa pun, saya dah repeat benda ni dah banyak kali dari start kes tu lagi. Orang nak cakap apa pun, saya okay. At the end of the day, bukan dia orang bagi saya makan. Saya just move on dengan kehidupan dan karier saya,” katanya kepada Rotikaya.

FACEBOOK HERBAL RIMBA


No comments

Powered by Blogger.