Header Ads

Sweetnya,Suprise Dari Fazura Semperna Hari Lahir Fattah.
Sempena ulang tahu kelahiran pelakon Fattah Amin yang ke-27 tahun pada khamis,Fazura memberikan ucapan istimewa pada tepat pukul 12.00 malam pada akter itu.Nampaknya teka-teki hugungan Bintang Paling Popular,Fattah Amin bersama model dan pelakon cantik Fazura semakin hangat diperkatakan.

Pada mulanya Fazura mengemaskini Instagramnya dengan memuat naik gambar Fattah tersenyum beserta ucapan Selamat hari lahir.Ucapan yang dianggap sangat istimewa buat Fattah.

'Selamat hari lahir Abdul Fattah bin Mohd Amin.Semoga Allah sentiasa melindungi dan merahmatimu dengan takdir di dunia dan akhirat.Amin Allahhuma Amin,"tulis Fazura.Walaupun berpisah dengan jarak antara benua Fazura tetap memberi hadiah istimewa buat Fattah.Fattah juga membalas ucapan dari Fazura.Nampaknya pasangan pelakon Fazura dan Fattah Amin masing-masing berbalas ucapan sempena ulang tahun kelahiran Fattah ke-27 tepat pukul 12 tengah malam tadi.

"Amin,terima kasih yang paling manis.Thanks for the gift,"balas Fattah.Kini Fazura sedang sibuk menjalani penggambaran filem Ayat-ayat Cinta 2 selain menghadiri New York Week di New York,Amerika Syarikat.Nampaknya kisah cinta Tengku Lan dan Nura Medina dalam drama Hero Seorang Cinderella kini menjadi kenyataan.Sebahagian pengikutnya di laman sosial yang begitu teruja dan meninggalkan komen yang teruja dengan hubungan mesra mereka dan juga dihujani pelbagai reaksi di ruangan komen instagram Fazura.

Selain itu,Fattah telah dikejutkan dengan sedulang besar coklat pelbagai jenis,50 kuntum bunga ros merah dan kad ucapan berbentuk hati daripada Fazura sempena hari jadinya.


Apa yang menariknya dengan kejutan itu tertulis My Fattah 'YPC' yang membawa makna ganti diri Fattah iaitu Yang Paling Comel.Peminat juga menyifatkan 50 kuntum bunga ros merah itu signifikan kepada unconditional love (cinta sejati tanpa had atau sempadan).

Terdahulu,Fattah juga membuat kejutan dengan memberi sejambak bunga pada Fazura ketika di KLFW 2017.Mungkinlah pasangan sepadan ini sedang hangat dilamun cinta?Sama-sama kita nantikan perkembangan baru dari FattZura ini.-www.kakishare.tv


FACEBOOK HERBAL RIMBA

No comments

Powered by Blogger.