Header Ads

Doktor Kaki Perempuan, Pantang Tengok Staff Atau Pesakit Perempuan Semua Dia Nak "Try"




Walaupun pangkat seseorang itu tinggi ini tidak bermakna mereka boleh melakukan sesuka hati mengikut hawa nafsu mereka. Namun kerana tunduk dengan hasutan syaitan ada juga yang 'tumpas'. 

Bagi seorang lelaki yang berjawatan sebagai doktor pakar di sebuah hospital swasta amat telah menimbulkan pelbagai reaksi dari netizen. 

Perkongsian yang dipetik dari laman luahan hati KRT Fans memaparkan luahan hati seorang suami dimana isterinya telah digoda oleh doktor tersebut. Berikut adalah perkongsian penuh dari lelaki itu. 


Kisah Isteri Dan Personal Doktor

Doctor ni sebenarnya kerja bagus.. tp silap dia adalah kaki perempuan. Pantang tgk staff & pesakit perempuan gebu sikit.. Semua dia tackle.. Siap ada condo asing tempat dia bawa balik perempuan2 utk melepaskan nafsu.

Isteri dia sebenarnya dah 4 org.. dan sebelum tu dia dah pernah kawin 10 kali.. tapi sekrg dia menduda sbb isteri2 semua lari tak tahan dgn perangai dia.. Ni bukan fitnah.. tapi ada bukti screen shoots wsup dia dengan isteri yang juga pesakit dia.


Diorg smpai terlanjur.. Saya & kawan dah siasat latar belakang dia smpai lubang cacing & selalu follow dia.. sbb tu ktorg tahu semua pasal dia.. Dia memang teruk betul2 kaki perempuan.. tak pernah jumpa doktor macam tu.. Malang betul dah lah dpt isteri berpenyakit.. lepas tu curang dgn doktor sendiri.. 

Mamat ni pulak nk juga tackle isteri org.. padahal ramai lg yg bujang n janda.. Tp sebenarnya semuanya dia mkn.. asal dapat lah kan.. dah ramai perempuan dia bw blk condo di Vista Alam utk dia puaskan nafsu.. cuma x sempat nak tangkap jer lg.. sebab dia bw blk 2,3 jam saja.. 


Mentang2 dia berpangkat & berduit lah kan.. Pesakit2 sila berhati2 klu pergi hospital ---- di Shah Alam.. Klu jumpa dia mmg nampak dia baik.. soft spoken, rajin & rawatan dia kira ok lah.. tp masalah dia adalah *kaki perempuan*.. Klu rasa ni fitnah boleh siasat latar belakang dia. 

Pengurus2 & CEO tlg keluarkan Doktor ni dari hospital ---- & klu blh dari Shah Alam sekali.. Menjatuhkan reputasi hospital di sbb kan doktor mcm ni.. Ktorg tak nak tengok dia lagi. - www.kakishare.tv




No comments

Powered by Blogger.