Header Ads

'Aleesya Tidak Mahu Ibu Baru Lagi'.-Pengakuan Dari Engku Emran Buat AleesyaMenurut Engku Emran bukan mudah untuk menjelaskan kepada Aleesya mengapa dia perlukan seseorang untuk menjaganya.Engku Emran sudah sah bergelar suami kepada Laudya Cynthia Bella jumaat yang lalu. Selain itu anak perempuan Engku Emran, Aleesya juga menerima kehadiran lagi seorang suri hati dalam hidupnya.


'Aleesya tidak perlukan seorang lagi ibu. Tetapi saya selalu mendoakan supaya akan ada seorang wanita yang baik hadir dalam sebahagian hidupnya.'kata Engku Emran.

kata Engku Emran lagi 'Saat yang paling sukar untuk saya sebagai seorang ayah. Harus menjelaskan kepada Aleesya kenapa saya perlukan seseorang untuk menjaga, ambil berat tentang saya.'


'Saya sayang dia (Engku Emran) dengan sepenuh hati saya. Dan balasannya, Allah memberikan saya harta yang tak ternilai harganya iaitu Aleesya.'


pada itu,dalam instagram bella pula,dia menyatakan bersyukur kerana dapat harta yang tiada nilainya iaitu aleesya dan turut berasa gembira kerana telah mendirikan rumah tangga bersama Engku Emran.
No comments

Powered by Blogger.