Header Ads

Ahli Perniagaan Mengaku - "Akhirnya Neelofa Jodoh Saya"Nama ahli perniagaan iaitu izdihar Rosland,dia berasa terkejut apabila dia terbayang wajah selebriti terkenal neelofa ketika sedang berdoa di Multazam ketika menunaikan ibadah umrah di makkah.Izdihar 31,berkata sebelum dia menegenali pelakon Suri Hati Mr.Pilot itu kejadian tersebut telah berlaku pada tiga tahun lalu.

"Saya sangat terkejut secara tiba-tiba wajah Neelofa muncul ketika saya sedang berdoa sambil menyentuh Multazam.Selain dia,saya juga terbayang wajah abang saya kata ahli perniaagaan itu.

"Kejadian ini terjadi pada tiga tahun lalu.Masa itu saya pergi umrah untuk bawa diri sebab perniagaan minyak yang saya usahakan mengalami masalah.

"Jadi,tujuan saya ke sana untuk berdoa meminta hidayah.Tak sangka pula wajah neelofa yang muncul."kata izdihar kepada mstar Online.

Izdihar merupakan ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Sun Fabulous Sdn Bhd,ketika majlis perlantikan neelofa sebagai duta produk Chew N'Glow yang berlangsung di dewan Mercu Mustapha Kamal,di damansara pada sabtu lalu.

Izdihar juga terbayang wajah abangnya ketika sedang berdoa di Multazam.selain dari wajah lofa.Izdihar juga menganggap bayangan tersebut adalah petanda jodohnya dengan Neelofa dan kini menjadi realiti.

Ia bukan bermaksud jodoh berkahwin dengan Neelofa tetapi maksudnya bekerjasama dengan Neelofa dalam perniagaan produk kesihatan keluaran syarikatnya.menurut Izdihar juga."Tak sangka bayangan tersebut adalah petanda Neelofa jodoh saya.Tapi bukan jodoh kami berkahwin maksudnya jodoh kami berekerjasama dalam bisness produk keluaran syarikat saya.

dari kiri Izdihar,Neelofa dan dua lagi rakan kongsinya iaitu Mohd Hafiz Ab.Rahman dan Yuzair Yusuf.

"Selepas daripada itu,saya ada hubungi Neelofa untuk membuat ulasan produk saya di instagram."

"Manakala pada awal tahun ini,saya melantiknya sebagai duta untuk produk Chew N.Glow keluaran syarikat saya,"ujar Izdihar yang merupakan ahli perniagaan.

Noor Neelofa Mohd Noor,28 atau dikenali sebagai Neelofa pula berkata dia menerima tawaran sebagai duta produk tersebut bukan kisah yang diceritakan Izdihar.

"Saya dapat tahu tentang kisah dia terbayang wajah saya selepas terima tawaran menjadi duta produknya."

"Ketika itu,saya sedang menjalani penggambaran fotografi untuk produk Chew N'Glow .Alhamdulillah,saya sendiri dah cuba produk itu dan hasilnya memang bagus.

"Sebab itu saya terima tawarannya,Bukan disebabkan cerita yang dikongsikannya,"kata Neelofa.

khasiat produk terbaru yang diberi nama Chew N'Glow ini diasimilasikan dari eskstrak buah-buahan dan diklasifikasikan sebagai makanan.Golongan yang sesuai digunakan untuk dimakan oleh bayi,kanak-kanak,wanita hamil juga yang menyusukan anak dan juga golongan lelaki.

Selain itu,produk ini mampu membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka di kulit,sangat sesuai pada mereka yang alahan kepada makanan laut dan memberikan sinar pada wajah.Ia juga bagus untuk rawatan alternatif untuk pesakit Eczema yang berharga RM90 untuk 30 biji,anda boleh membeli secara talian di laman instagram Chewnglow.hq atau agent-agent terpilih mereka.

Sumber : mStar Online
No comments

Powered by Blogger.