Header Ads

5 Photo Terkini Amyra Rosli Dan Ammar Bahrin Bakal Timang Anak Oktober Ini.Dimaklumkan sendiri oleh pasangan terbabit sewaktu majlis baby shower Amyra yang diadakan pada 8 september 2017 yang lalu di inu kota.Pasangan Amar Baharin dan Amyra Rosli telah mengumumkan bakal menimang cahaya mata lelaki yang dijangka lahir pada penghujung Oktober depan.

Dalam temu bual bersama pasangan tersebut,amyra rosli berkata “Alhamdulillah, saya akan melahirkan bayi lelaki tidak lama lagi. Kalau nak ikutkan dijangka bayi lahir pada penghujung bulan Oktober. Kini kandungan saya sudah memasuki 33 minggu, tinggal beberapa minggu saja lagi”

“Rasanya semua lelaki berasa teruja. Saya suka berkongsi pengalaman Amyra ketika dia hamil di Instagram supaya peminat dapat mengikuti perkembangan kami. Tambahan pula Amyra ini tidaklah susah nak dijaga. Dia tak meragam dan mengidam bukan-bukan,” katanya kepada m Star Online.

Semoga segala persiapan menyambut kelahiran orang baru berjalan dengan lancar buat pasangan ini.Dengan ini kami kongsikan 5 photo terbaru amyra rosli dan ammar bahrin.


sumber : Nabil NadirNo comments

Powered by Blogger.